ʻaoʻao_banner

nūhou

No ke aha ʻo Stand Up Spout Pouch kāu koho maikaʻi loa?

I kēia ao wikiwiki, ʻo ka maʻalahi ke kī.ʻO kēia ke kumu o ke ʻano hōkeo hou okū i nā ʻeke spoutke lilo nei i mea kaulana.Me kona hoʻolālā maʻalahi a me ka ʻenehana hōʻoia leak-proof, ʻo ia ke koho kūpono no ka poʻe paʻahana e ʻimi nei i ka ʻoluʻolu me ka ʻole o ka mōhai ʻana i ka maikaʻi.

ʻO kekahi o nā pōmaikaʻi nui o nā ʻeke spout kū i luna ʻo ko lākou maʻalahi o ka lawe ʻana.Inā ʻoe e hele ana i kahi huakaʻi, i ka hale haʻuki, a i ʻole e hele wale ana, he koho kūpono kēia mau ʻeke no ka lawe ʻana i kāu mea inu punahele a meaʻai paha.ʻO kā lākou hoʻolālā māmā a me nā mea maʻalahi e hiki ai iā lākou ke komo maʻalahi i loko o kekahi ʻeke a i ʻole ʻeke ʻeke me ka hoʻohui ʻole ʻana i ka nui pono ʻole.

Eia kekahi, ua hoʻolālā ʻia ka ʻeke kū i luna me ka ʻenehana leak-proof no ka hōʻoia ʻana ʻaʻole e kahe a kulu paha kāu mau wai a i ʻole semi-wai i ka wā o ka lawe ʻana.Hāʻawi kēia hiʻohiʻona iā ʻoe i ka maluhia o ka noʻonoʻo, ʻoi aku ka nui o ka lawe ʻana i nā mea e like me ka wai, smoothies, a i ʻole nā ​​mea ʻai.ʻO ka pani ʻana i ka nozzle palekana a me ke kūkulu ʻana i ka ʻeke paʻa e lilo ia i koho hilinaʻi e pale aku i nā leaks ʻino.

Eia kekahi, hana pinepine ʻia nā ʻeke spout kū mai nā mea BPA-free, e hāʻawi ana i kahi koho palekana a maikaʻi hoʻi no ka hoʻopili ʻana.ʻO ka BPA, a i ʻole bisphenol A, he kemika i hoʻohana ʻia i loko o kekahi mau plastics i hoʻopili ʻia i nā pilikia olakino.Ma ke koho ʻana i nā ʻeke spout kū ʻole BPA, hiki i nā mea kūʻai ke hilinaʻi ke hana nei lākou i kahi koho ʻōmaʻomaʻo a olakino.

ʻO ke ʻano holoʻokoʻa, ʻo ke ʻano hōʻano hou o ka ʻeke spout kū i luna e hāʻawi i ka nui o nā pono.DQ PACKHe ʻoihana ʻoihana e hana ana i nā ʻano mea like ʻole o ka hana hoʻopihapiha maʻalahi, me nā makahiki he nui o ka ʻike hana a me ka hōʻiliʻili ʻenehana. i hilinaʻi ʻia a mahalo ʻia e kā mākou mea kūʻai aku.Inā pono ʻoe e kūʻai i kēia ʻano, makemake paha ʻoe e noʻonoʻo i nā huahana o DQ PACK.


Ka manawa hoʻouna: Jan-18-2024